Sunday, October 3, 2010

huhu... tinggal lagi 3hari....

huhu....
kawan-kawan....
gembiranye dlm hati....
ade lagi 3hari mahu pulang ke Malaysia...
xsabarnye....
lg xsabar cos aku dah plan nak beli perfume Still n Moschinno...
haha... I like!!! ;>
(kegedikan terserlah di sini.... adoi!!)

Aktiviti pada hari ni...
huhu... setelah smlm berborak ngan receptionist kat lobby hotel...
(kami dok tny kedai mkn muslim kat cni... mahu mkn beef noodles and dumpling)
and kami mahu tgk masjid Taichung di sini...
Makan ---> Mission completed... sedapnye dumpling!!!
                       (w'pon ade mslh komunikasi disini hehe)
                        Ni address for those y mahu pegi ke sane jike melawat Taichung:
                        Qing Zhen En De Yuan Qiao Zhi Guan Restaurant
                        No 200, Sec1, Wenxin Road
                        Taichung City (phone no: 2471-7240)











Dumpling, Noodles Beef and The Restaurant's Name


Masjid ---> berjalan jauh sket le... tp yokatta!!! berjaye jumpe....
                        (kecil aje masjidnye... tp xpe... rumah allah tu tetap beri ketenangan)
                         Address: No 457, Nantun District
                                        Dadun South Road
                                        Taichung 408
































Mosque of Taichung...



Xtivity waktu malam pule, kami mahu serbu Carrefour. Tujuan? Hahaha... aku mahu beli socks...
Socks comel2 le... xblh tahan le... 1pair is NT39 (almost Rm4.00).
Ok le dr harga kat Sockworld...

Socks y tlh di beli pada malam ni...

Yang hitam ni aku dah beli minggu lepas... aku suke socks y berkaler hitam ;>

Then, mase pulang minah receptionist y suggestkan kedai mkn hari ni tny kami pegi ke tidak ke sane..
Bersungguh kami bercerita y mknn tu sedap n xsia2 le die suggestkan...
Echeh2!!! Tergeliat lidah aku ckp omputeh ;>
Takpe... The most important thing today was happy day ;>
(even ade juge perkara2 y tdk menggembirakan tp xpe... i can accept it ) (◑‿◐)


 Happy face after all our mission achieved and completed. Huhu... this time is our last trip. So, we want to make it worth and memorable.











And one more thing, *wink wink  (◕‿-)
Aku menggayakan lipstick y baru.
Sila lihat pada picture dibawah ;>
(Xde keje btl le ko ni!)

 Suke gile ngan kaler lipstick ni ;> hehe











0133 031010

Room 1502
Zhong Ke Hotel
Taichung City, Taiwan
۪i۫۰۪e۫۰۪d۫۰_۪k۫۰۪e۫۰۪a۫۰۪i۫۰
(。◕‿◕。)