Monday, September 20, 2010

sabtu y bekerja....

Hari ni adalah hari sabtu y bekerja
Pagi-pagi sudah dikate ceria oleh kak ela...
Kenapa?
Sebab walaupun aku keluar dari rumah agak lambat tapi masih sempat sampei dlm kul 7.35am...
Hehehe... mmg le! xde kete... n tahap kelajuan pemanduan kereta pun melebihi had laju ;>
Plan hari ni untuk rileks sahaja n mahu ke Lens Building tuk wat circuit tuk robot...
Tapi... terpakse menghadap breakdown bersama2 farhana n faiz....
Dari kul 2 smpei kul 6.30pm....
Perut jgn kate le... lapo gile cos hanya amik breakfast....
Tapi... xpe... cos mmg plan tuk mkn kat umah...
Hahaha... hari ni ibuku masak nasi bukhari + ayam msk merah + pajeri nenas tuk mereka2 y dtg beraya ke rumah ku....
Nasi tu??? Huhuhu.... terbaek!!! mmg sedap gile punye le!!!
(sori.... xde gmbr nasi ok?... cos aku dah penat n lapo sgt tadi)

Then aku g ke JJ tuk cari buku cerita... (padehal... byk lg buku2 y ko xhbs bace lg!!)



Buku ni perlu dibace, cik ied!!!


Tapi... tersangkut ngan beg (xpe2... beg polo n tracey ku itu sdh hampir2 nazak...)


Shoulder Bag from Maple

& tetibe tertarik ngan selendang (harge? rm20)... Aduh!!! sungguh merbahaya btl aku ni.....


Colourful Shawl...

Huuwaa!!! (ops!! termenguap plak.... sori!) alahai! esok kene keje....
Esok operasi mencari barang.... aduh!!! sekarang tgh season Fixed Asset Inventory....

~~entry written on 18/9/10~~

۪i۫۰۪e۫۰۪d۫۰_۪k۫۰۪e۫۰۪a۫۰۪i۫۰
(。◕‿◕。)