Thursday, June 3, 2010

penat berpikir...

seharian...
mengadap pc... mengadap excel... mengadap paper invoice n quotation...
call org procurement... hehe.. dah 3 hari aku dok follow up die...
serius! die mesti nyampah gile ngan aku (w'pon suare die lemah lmbut tp terdgr nada menyampah plus mls nak lyn) sori le, mmg terpakse... otherwise, we all xdpt invoice tu... then lmw xblh settle... then all the tools xleh shipment... n then kite sume potong kpl...
aduh!! pntnye keje camni...
si taiwan2 itu pun.. kerek semacam.. mcmkan bagus...
geram... minta mcm2... mereka ni plak... boss2 kesygan ramei di canon ni...
berbaik hati ikut je ckp mereka... hello!!! this is our model... kite le tunjuk power... bkn mereka y mengarah2 kite..
xkesah le mereka xnak model tu.. jike btl2 xnak... then decline, reject...
xperlu le nak tunjuk besar kpl y korg ni hebat...

---> aku y tgh panas membara dlm hati dek mengadap L137 4th cell y kene hntr g taiwan

۪i۫۰۪e۫۰۪d۫۰_۪k۫۰۪e۫۰۪a۫۰۪i۫۰
 (。◕‿◕。)