Friday, June 11, 2010

alhamdulillah... lega...

ok... hmpir 3 minggu aku ot tdk berbyr...
terpakse.. keje tdk siap... lgpun, waktu2 siang tu aku curi2 mase tuk lepak2 n melagha...
lagi pun aku mmg suke keje time2 org dah kurg dlm office... lagi xde org lagi suke...
jiwa jadi tenteram (*hehe* tp bile jam sdh sampei kul 8lbh... saye sdh tdk sng duduk dlm off tu sengsorg)
minggu ni saje dok wat LMW... aduh!! kastam... knp cerewet sgt??
aku dah penat mengadap mende ni... asyik call org sane... call org cni...
seb bek le kak ina tu sgt2 phm ngan masalah2 ni (sgt2 berterima kasih cos die ni bkn jenis org y dok tuding jari kat org len cr kesalahan)

akhirnye... hari ni berjaye juge dpt approval tu...
stlh kami sume berusaha keras... alhamdulillah...
y len tu... tlg shadap ok?

SRF pun sdh settle... ok, y ni kali kedue aku wat SRF... n aku wat tuk satu line ok? jadi, aku sdh explained pd p.i.c tu y ni 2nd time... n if ade prob maafkan le saye... ok, mmg byk slh... format pun silap sket...
ok, pas ni saye akan lbh berhati2... y len tu... sile phm ok? saye ade 2 tgn, 2 kaki n 1 akal tuk jage assembly line, incoming, smt, packing, n juge vendor2...

jadi, sile phm condition saye? aku ni baru bekerje hmpr 2 thn setgh... jadi jgn harap saye cam dah keje 4 5 thn ok? mereka y keje 4 5 thn pun blm tentu blh wat keje2 ni sume ok?

tp... ape2 pun mkn2 ari ni best... laksa sgt sedap..
kek kak jehan sgt cantik... brownies zam sgt best...
ini sempena ---> k.ani mahu berenti, mahu mkn2 slbm pose n tuk besday saye sdh lps sebln ...


~ kek kak jehan tuk saye *sukenye... thanks akak xoxo* ~

۪i۫۰۪e۫۰۪d۫۰_۪k۫۰۪e۫۰۪a۫۰۪i۫۰
(。◕‿◕。)