Monday, May 10, 2010

update me please!!

huhu... sudah 10 mei 2010 rupe2nye... lame xupdate...
jika fazee xtegur psl blog ni, maka xterusik le ia...
sepanjang ari terakhir blog ni di update, sehingga kini... too many things happend....



especially on 6 mei 2010... teka le ape y terjadi?? haha, mesti le org tertentu je y tahu...
well.... mari kite bace ape y terjadi sepnjang blog ni xdiupdate.. (err!!! hehe... xsume hari aku include dlm ni... hanye y penting2 saje ye kawan?


5 mei 2010


huhu... kami pegi ke i-city... aku, k.suzie, aliya and tony... k.suzie came with husband and son...
kami mkn dulu di hakim ss7... arr!!! sampei saje di dpn uitm, aku sdh terpegun... ya tuhan!!! byknye bangunan...
eh!! ade jakel... pastu eh!!! ade pizza hut nad kfc depan uitm!!! mak aih!!! kls btl... mase aku dulu xde pun??? huhu... terkejut sgh ngan perubahan y terjadi... rupe2nye, pejam celik pejam celik sdh 3 thn aku tglakn uitm (sob sob... tetibe rindu kat kekwn ms bljr kat uitm dulu...)
ok! sampei di hakim... aku dah plan nak mkn ape... huhu, mestile cheese naan + ayam tandoori fav kiotrg dolu2 tu... erm!!! yummy2... sedap mcm dulu cume saiz die mkn besar je... hehe bgs le!!! err!!! xbagus!!! aku kan sdg  berdiet... maka aku bhg separuh dgn tony.... tdk le membazir ;>


ayam tandoori...

cheese naan kegemaran kami sume ... ;>

selepas makan baru le kami bergerak ke i-city... sampei di sane, aku y sememangnye suke dgn mende2 y bercahaya ini sungguh le rase terpegun melihat lampu2y terpasang... tp dlm hati 'hbs le duit rakyat jelata negeri selangor ni'

 di entrance, suasana musim sejuk

aku sgt suke gmbr ini... red lantern

aku bersame2 pokok2 pine ;>

around 11.30pm baru kami melangkah pulang. penat dan letih... tp berbaloi juge le ;>
tapi my advice, if you all want to visit i-city... please do come on weekdays ok?

untuk hari2 seterusnye to be continue..... sdh pukul 1am, esok mahu keje ;>